Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Băimăreni gălăgioși, amendați pentru perturbarea liniștii și ordinii publice

0 61

muzica-tare-boxe

Mai mulți băimăreni au fost sancționați contravențional pentru că au perturbat liniștea publică prin scandalurile provocate sau prin faptul că au ascultat muzică la volum maxim, deranjându-și vecinii.

În urma unei sesizări de tulburare a liniștii și ordinii publice pe timpul nopții, patrula independentă de ordine publică de pe raza municipiului Baia Mare, a fost solicitată pe strada Dragoș Vodă. La fața locului, numitul B.A. în vârstă de 38 ani, de loc din municipiu, chiriaș la adresa respectivă, a tulburat fără drept liniștea locatarilor din blocul respectiv, ascultând muzică la volum foarte mare. În urma cooperării cu forțele de ordine, acesta a fost sancționat cu avertisment , conform prevederilor legale.

La orele dimineții, când somnul e mai dulce, patrula independentă de ordine publică de pe raza municipiului Baia Mare, a fost solicitată la barul FRATELLI, unde a fost identificat P. D. în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul în municipiul Baia Mare. Acesta a refuzat să părăsească localul la cererea îndreptățită a personalului localului. La solicitarea agentului constatator de a se legitima cu un act de identitate sau de a oferi date pentru stabilirea identității , acesta a refuzat. Drept pentru care, în conformitate cu Legea nr.61/1991 Republicată, a fost răsplătit cu amendă contravenționale în valoare de 400 lei.

O altă situație de tulburarea a liniștii publice a fost constatată de către echipajul mixt de ordine publică, pe strada Rapsodiei din municipiul Baia Mare. Fiind sub influența băuturilor alcoolice, băimăreanul L. V. , în vârstă de 35 ani a tulburat liniștea locatarilor folosind un aparat muzical la o intensitate mare, fapt ce a provocat indignarea, locatarului H. V. din același imobil. În urma intervenției forțelor de ordine, acesta din urmă refuză asumarea calității de martor. De față a fost și numita S. L. care a manifestat un caracter ostil. În consecință, tânărul de 35 de ani a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 500 lei.

Tot pentru perturbarea liniștii publice, dar de data asta în localitatea Vișeu de Sus. Echipajul mixt de ordine și siguranță publică care patrula în oraș, l-a identidificat pe tânărul L.F., de 26 ani, care aflându-se în dreptul imobilului de reședință, a provocat un scandal, îmbrâncind-o pe concubina sa, adresându-i expresii și cuvinte jignitoare. Pentru faptele sale , tânărul vișeuan a fost sancționat contravențional cu suma de 800 lei, conform Legii nr. 61 din 1991, art. 2, pct. 1 și pct. 24.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More