Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Baimarenii isi pot cere banii inapoi dupa ce au platit taxe mai mari

0 43

Peste 2.000 de baimareni isi pot cere banii inapoi dupa ce la inceputul acestui an au platit impozite si taxe cu 16,05% mai mari. Primaria din Baia Mare a decis renuntarea la impozitele si taxele marite si revenirea la vechile taxe si impozite.

Cei mai harnici baimareni vor avea de lucru in plus in acest an. Chiar daca au dat dovada ca sunt constiinciosi si s-au prezentat inca din primele zile ale anului să-si plateasca darile la stat, acestia vor trebui sa mai treaca cel putin inca o data pe la ghisee.

Primaria a decis revenirea la valorile anterioare ale taxelor si impozitelor, astfel ca cei care le-au platit deja marite, vor fi nevoiti sa parcurga alte proceduri pentru a recupera diferenta de bani. Aproape 2.200 de baimareni, persoane fizice, au achitat integral taxele si impozitele pentru anul in curs, ei fiind acum nevoiti sa-si recupereze o parte din bani. In prima faza trebuie sa completeze in scris o cerere in acest sens, ceea ce-i va aduce inca o data la coada la ghisee. Apoi mai au de facut o vizita, cand li se va aproba restituirea banilor.

Exista si posibilitatea sa nu mai faca atatea drumuri, daca sunt de acord sa nu mai ceara restituirea banilor. Oamenii pot da bani in avans autoritatilor pentru taxele si impozitele din 2014.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More