Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Balul de caritate Rotary: Bursă de excelență pentru o elevă din Dej – VIDEO

0 126

Balul de Caritate organizat de clubul Rotary Dej a avut sâmbătă seara o nouă ediție, zeci de rotarieni și invitați ai acestora întâlnindu-se în cadrul unui eveniment de gală, care a avut și scopuri umanitare.

Ca în fiecare an Rotary Club Dej a acordat bursă de excelență pentru elevii excepționali ai Dejului, de această dată cea care a beneficiat de o bursă de excelență în valoare de 2.500 de lei fiind Cristinemari Țopan, o elevă de nota 10 a Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian”.

Evenimentul de sâmbătă seara, găzduit de restaurantul Dacia, nu a avut caracterul de fast și mare petrecere din anii trecuți, contextul național de doliu fiind prezent și în sufletul rotarienilor dejeni, care au preferat de această dată o manifestare mai rezervată.

De altfel, chiar la începutul manifestărilor, înainte de discursurile președintelui Virgil Oșan și ale invitaților, un preot a rostit o rugăciune, iar cei prezenți au ținut un minut de reculegere în memoria victimelor din Colectiv, toată lumea fiind cu sufletul îndurerat de tragedia ce s-a petrecut săptămâna trecută în București, dar și de faptul că multe decese au fost anunțate chiar în ziua evenimentului de la Dej.

Balul de caritate organizat sâmbătă la Dej a avut parte, ca de obicei și de invitați de seamă, în frunte cu Guvernatorul de România-Moldova 2015-2016, Daniel Tănase, venit tocmai de la Suceava. Alături de acesta, au onorat cu prezența invitația colegilor rotarieni de la Dej Guvernatorul România-Moldova nominalizat pentru 2017-2018, Milian Sopoian, dar și  Past District Governor, Martha Maria Mocanu.

Bineînțeles, de la Balul de caritate de la Dej nu puteau lipsi colegi rotarieni de la cluburile din zonă și din țară, fiind prezenți la eveniment reprezentanți ai cluburilor din Borșa, Baia Mare, Năsăud, Bistrița, Gherla, Câmpia Turzii, Aiud, Onești, Constanța sau Târgu Mureș.

La fel ca la edițiile precedente, cei prezenți au putu participa la o tombolă, în care s-au pus la bătaie diverse premii, organizându-se în același timp și o licitație pentru obiecte de artă, banii strânși în urma acestora urmând să fie folosiți în scopuri caritabile.

Invitata de onoare a ediției din acest an a fost cântăreața dejeană Anda Dimitriu, finalistă la Vocea României, care a întreținut atmosfera alături de band-ul ei, smulgând ropote de aplauze pentru melodiile interpretate.

 

Mai multe despre Balul de caritate Rotary Dej 2015, ne-au oferit președintele clubului dejean Virgil Oșan, dar și guvernatorul Daniel Tănase, care au acordat un interviu pentru Someșeanul.ro, pe care-l puteți vedea în materialul video atașat.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1022364741159626.1073742101.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More