Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Balul liberalilor” la Dej, eveniment inspirat de iubire și caritate – FOTO

0 152

balul liberalilor dej 2015 - 7

Peste 200 de persoane au răspuns cu prezența, sâmbătă seara, la invitația făcută de viceprimarul Dejului, Aurelian Mureșan, la cea de-a treia ediție a ”Balului liberalilor”, eveniment care s-a suprapus în acest an cu Ziua Îndrăgostiților.

Cu inima deschisă și cu zâmbetul pe buze, aproximativ 220 de membri și simpatizanți ai Partidului Național Liberal au participat la acest bal, printre invitați aflându-se Mihaela Suciu, co-președinte al Organizației de Femei PNL Cluj, consilierul județean și președinte al PNL Dej Marius Mânzat, primarul Gherlei, Marius Sabo, dar și primarul comunei Vad, David Prunean.

Chiar dacă Balul liberalilor s-a suprapus cu Valentine’s Day, evenimentul a avut și un caracter caritabil. Celor prezenți li s-a pus la dispoziție o urnă, în care au putut dona o sumă de bani pentru a ajuta cazul paramedicului dejean Florin Benea, diagnosticat cu o formă rară de leucemie. Întreaga sumă a fost apoi donată familiei paramedicului dejean care are nevoie de o operație urgentă de transplant de măduvă la o clinică din străinătate.

”Balul liberalilor, suprapus în acest an cu Ziua Îndrăgostiților, deschide seria evenimentelor și acțiunilor care preced sărbătorirea în acest an a 140 de ani de liberalism în România”, a declarat pentru Someșeanul.ro viceprimarul Aurelian Mureșan, cel care a coordonat acest eveniment plin de iubire și caritate de la Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More