Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Balurile Bobocilor rotunjesc veniturile artiştilor

0 108

alex-velea

Odată cu venirea toamnei şi, implicit, începerea noului an şcolar, elevii şi studenţii organizează Balurile Bobocilor, pentru a-i primi aşa cum se cuvine pe „cei mici”.

Însă, pentru ca un bal să fie reuşit, atmosfera trebuie să fie întreţinută de un artist sau o artistă în vogă. Prin urmare, Balurile Bobocilor reprezintă mană cerească pentru cântăreţii şi cântăreţele din România, care îşi măresc tarifele în această perioadă.

Pentru un concert în cadrul unui asemenea eveniment, organizatorii trebuie să scoată din buzunare undeva între 800 şi 4.300 de euro.

Cea mai scumpă trupă care este dispusă să cânte la Balul Bobocilor este Vama. Băieţii din trupă cer nici mai mult, nici mai puţin de 4.300 de euro pentru un concert.

Pe locul următorul în topul celor mai scumpi artişti români se află Smiley, care poate fi adus pe scenă contra sumei de 4.000 de euro.

Andreea Bănică este dispusă să le cânte bobocilor pentru 2.200 de euro. CRBL sau Alex Velea prestează pentru aceeaşi sumă de 2.200 de euro.

Antonia, preferata multora, cântă pentru „doar” 2000 de euro. Deşi pare puţin surprinzător, Anda Adam este şi mai ieftină, artistă cerând 1500 de euro pe un concert.

Printre cei mai accesibili artişti se numără Pacha Man, care cere 800 de euro pe un concert în cadrul Balului Bobocilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More