Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Banca Națională a Romaniei a câștigat toate cele 57 de procese pe tema politicii de supraveghere

0 95

banca nationala a romaniei

Viceguvernatorul Băncii Naționale a României, Bogdan Olteanu, a declarat că BNR a câștigat, în ultimii 12 ani, toate cele 57 de procese pe tema politicii de supraveghere.

‘Ni s-a spus și nouă că vom fi chemați în instanță pe această temă, a acordării creditelor în franci elvețieni. Respectăm instanțele statului și ne prezentăm în fața lor unde ne vom susține cauza. Avem încredere și în argumentele pe care le-am avut și în trecutul Băncii Naționale în fața instanțelor din România. Am cerut o socoteală colegilor mei referitor la procesele, la situații în care decizii ale noastre în ceea ce privește politica de supraveghere au fost contestate. Sunt 57 în ultimii 12 ani. 57 de procese am avut, le-am câștigat pe toate. De fiecare dată Banca Națională a avut dreptate’, a spus Olteanu.

Acesta a declarat că BNR își va susține în continuare argumentele, iar dacă cineva va considera că are argumente contrare este invitat să privească și spre această experiență a BNR, notează AGERPRES.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More