Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Banca Transilvania – Probleme la plata cu cardul

0 747

Clienții BT au întâmpinat ieri probleme la plata cu cardul. Reprezentanții băncii au intervenit prompt.

Vineri după-amiază, clienţii Băncii Transilvania au întâmpinat o serie de probleme la plata cu cardul, anunţă reprezentanții BT.

„La BT au fost anumite intermitenţe azi în ceea ce priveşte cardurile, aşa cum am anunţat oficial. Ne pare rău pentru disconfortul generat. Am fost şi suntem pe baricade în sediile noastre, prin Call Center, Facebook şi Sediul Central. Acolo unde este cazul, oferim clienţilor asistenţă în mod direct, aşa încât aceştia sunt rugaţi să ne contacteze la numărul de telefon 0264 30 80 28”, au transmis aceștia.

„Important pentru clienţii BT – întâmpinăm unele intermitenţe la plăţile cu cardul. Sistemele funcţionează, dar intermitent. Revenim cu updates”, au mai spus aceștia.

Mai mulți clienţi au raportat probleme la plata cu cardul.  Mulți dintre aceștia au sesizat faptul că tranzacțiile de plată le-au fost respinse, însă banii le-au fost luați de chair 3 ori. Totodată mulți clienți BT au fost în imposibilitatea de a efectua plați cu cardul și nici să scoată banii de pe card.

La finalul zilei reprezentanții BT au transmis că problemele au fost rezolvate și au rugat clienții păgubiți să îți lase în privat numerele de telefon pentru a fi contactați.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More