Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bandă de hoți anihilată. Cinci clujeni arestați preventiv, alți patru sub control judiciar

0 34

judecatoria bistrita

Judecătoria Bistriţa a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile faţă de cinci persoane bănuite că ar fi sustras din locuinţe, magazine şi autovehicule bunuri şi bani în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

Față de alți patru tineri implicați în acest caz, Judecătoria Bistrița a dispus măsura controlului judiciar.

Nouă persoane au fost reținute după perchezițiile din 3 octombrie efectuate la domiciliile a 12 persoane din județul Cluj. Cele 12 persoane sunt bănuite că, în perioada martie-iulie, ar fi pătruns în trei locuinţe, situate în municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, respectiv municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, de unde ar fi sustras 9.000 de lei.

Aceştia ar mai fi sustras din incinta a şase magazine, din municipiile Bistriţa, Braşov şi Ploieşti, două telefoane mobile, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, în valoare de 29.767 de lei.

Din cercetări a mai reieşit că tinerii ar fi sustras şi 6.500 de lei dintr-un autovehicul, de pe raza municipiului Alba-Iulia.

Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 50.000 de lei, acesta fiind recuperat în proporţie de 75%.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More