Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bani din fondul de rezervă pentru asistenta medicală rănită în accidentul de la Căşeiu

1 63

Monica Corpodean-Mariana Baciu

Consilierii locali din Dej se vor întruni joi în cadrul unei şedinţe ordinare pe luna martie. Pe ordinea de zi se află 7 proiecte de hotărâre şi două adrese. Tot atunci, aleşii locali vor decide dacă 7000 de lei, bani din fondul de rezervă bugetară, vor fi folosiţi pentru a ajuta victimele accidentului de la Căşeiu.

Unul dintre cele mai importante proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi vizează ajutorarea victimelor accidentului rutier de la Căşeiu, în care a fost implicată o ambulanţă de la Dej. Vă reamintim, pe 12 martie, un bărbat de 36 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN1C, la intrare în localitatea Căşeiu, a pătruns pe sensul opus de mers şi s-a izbit de ambulanţa de la Dej.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a asistentei de pe ambulaţă, în vârstă de 39 de ani, dar şi a şoferului autospecialei de intervenţie. Asistenta a suferit două intervenţii chirurgicale, având o fractură deschisă de femur și fracturi de gambă la ambele picioare, fiind de atunci internată la Clinica de Ortopedie din Cluj Napoca. Aceasta a avut nevoie de un aparat de osteosinteză al cărui costuri se ridică la suma de 12.000 de lei.

Aleşii locali din Dej s-au mobilizat şi joi vor decide dacă aprobă sau nu „proiectul de hotărâre privind constituirea fondului de rezervă bugetară în sumă de 7.000 lei şi utilizarea acestuia pentru ajutorarea victimelor accidentului rutier Ambulanța Dej din data de 12 martie 2014″.

Citeşte şi:

Accident la intrare în localitatea Căşeiu. O ambulanţă de la Dej este implicată FOTO/VIDEO

Care este starea victimelor din accidentul de la Căşeiu

VIDEO – Campanie umanitară „Ajutaţi-o pe Monica!”

*Cei care vor să o ajute, cu o sumă cât de mică, o pot face donând bani în contul deschis la Banca Transilvania: RO65BTRL05201201G05711XX – titular Monica Corpodean.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. d spune

    Noi platim prostiile unor tembeli? Ei trebuie sa plataeasca. Asigurarea de ce e platita?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More