Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Banii pentru Zilele Dejului, Toroc Fest și alte evenimente redirecționați spre Spitalul Municipal Dej

0 3.386

Banii alocați pentru Zilele Municipiul Dej, Toroc Fest și alte evenimente ar putea ajunge la Spitalul Municipal Dej, Serviciul de Ambulanță și Cabinetele de medicină de familie.

Primarul Municipiului Dej, Morar Costan, a transmis faptul că, în ședința de astăzi a Comitetului Local pentru situații de Urgență s-a propus redirecționarea banilor alocați pentru organizarea Zilelor Municipiului Dej, Toroc Fest și alte evenimente către Spitalul Municipal Dej, Ambulanța Dej și cabinetele de medicină de familie.

Această propunere va fi pe ordinea de zi a Ședinței de Consiliu Local de îndată. Astfel, declară Morar Costan, aceste fonduri sunt destinate pentru:

  • Achiziționarea de aparatură medicală de strictă necesitate (aparatură ventilație artificială și alte dispozitive medicale)
  • Achiziționarea și donarea către Ambulanța municipiului Dej de materiale de protecție, măști cu filtru, combinezoane de protecție, soluții necesare pentru dezinfecție necesare
  • Achiziționarea și donarea de materiale către cabinetele medicale de familie pentru buna desfășurarea a activității în perioada aceasta
  • Achiziția de materiale, echipamente, dezinfectanți, alimente pentru persoanele aflate în izolare la domiciliu

Am considerat că în acest context este imperios să intervenim cu fonduri pentru achiziții de aparatură materiale și echipamente pentru Spitalul Municipal Dej și Ambulanța Dej, și cei care se află în prima linie în lupta cu noul coronavirus, a afirmat Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More