Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bănuiți de comiterea unor furturi, identificați de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului

0 51

La data de 2 mai, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului au identificat un tânăr, bănuit de comiterea unui furt, pe raza localității Mureșenii Bîrgăului.

În cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr, de 21 ani, din Mureșeni Bîrgăului, bănuit că, în noaptea de 04/05 februarie, ar fi sustras cantitatea de 5 m.c. de cherestea, din curtea unui imobil.

De asemenea, la data de 3 mai, ca urmare a cercetărilor efectuate în cauza privind furtul dintr-o casă situată pe raza comunei Tiha Bîrgăului, polițiștii au identificat un bărbat, de 36 de ani, din Bistrița, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului au stabilit faptul că, în perioada 11-12 martie a.c., cel în cauză ar fi sustras, dintr-o casă de vacanță aflată în construcție, pereți din bârne de lemn, acoperișul cu învelitoarea din tablă zincată și scările din interior.

În ambele cazuri, cercetările continuă de către Secția 2 Poliţie Prundu Bârgăului, urmând a se da soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More