Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bănuiți de mai multe furturi, depistați de polițiști

0 250

Patru persoane bănuite de comiterea unor furturi au fost identificate de poliţiştii din Jibou în cadrul unei acţiuni.

Poliţiştii din Jibou, împreună cu colegii lor de la secţiile de poliţie arondate, au desfăşurat la data de 21 august o acţiune în Jibou şi pe raza secţiilor arondate. Activitatea a avut ca scop prevenirea faptelor antisociale, siguranţa traficului rutier, dar prevenirea răspândirii noului virus, notează cei de la IPJ Sălaj.

Astfel oamenii legii au identificat patru persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 32 de ani, una din Jibou, una din comuna Sânmihaiu Almaşului şi două din comuna Românaşi, bănuite de comiterea a patru furturi. Prejudiciul cauzat în aceste fapte penale este de 3350 lei, din care s-a recuperat aproximativ 95%.

De asemenea, în scopul combaterii principalelor cauze generatoare de accidente şi a creşterii gradului de disciplină rutieră, poliţiştii au constatat patru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi au aplicat 110 sancţiuni contravenţionale.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 44710 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More