Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat accidentat mortal de tren în Gara Mică din Cluj-Napoca

0 39

electrocutati gara tren Dej Caseiu

Un incident feroviar cu consecințe tragice a avut loc noaptea trecută în zona Gării Mici din  Cluj-Napoca, un bărbat pierzându-și viața după ce a fost lovit de un tren marfar.

Incidentul a avut loc în jurul orei 2 noaptea. Bărbatul de aproximativ 50 de ani, cunoscut ca om al străzii ce-și duce veacul prin zona gării clujene, aflat în stare avansată de ebrietate, a încercat să intre într-un vagon dezafectat, în care să doarmă peste noapte.

Acesta nu a sesizat că pe cealaltă linie se apropie un tren marfar, fiind lovit în plin de tampoanele locomotivei și azvârlit la câțiva metri distanță.

Din cauza rănilor suferite, bărbatul a  decedat la scurt timp de la momentul impactului, medicii sosiți la fața locului neputând să-l salveze.

Trupul neînsuflețit al bărbatului, cu domiciliul în localitatea Corușu, a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj, pentru efectuarea necropsiei.

ACTUALIZARE IPJ CLUJ

În cursul acestei nopți, un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost acroșat de un tren de marfă. Acesta s-ar fi angajat în traversarea căii ferate, fără să se asigure corespunzător.

La data de 12 septembrie, în jurul orei 02:20, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că, în stația CF Cluj-Napoca, un tren de marfă a accidentat mortal un bărbat.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele investigații reieșind că bărbatul ar fi încercat să traverseze linia ferată, fără să se asigure, fiind astfel accidentat de trenul de marfă care circula pe direcția Episcopia Bihor – Simeria, judeţul Hunedoara.
Asupra bărbatului, de aproximativ 50 ani, nu au fost găsite documente de identitate, acesta neputând fi identificat.
Trupul bărbatului a fost transportat la spital pentru efectuarea necropsiei.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

FOTO: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More