Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat agresat în Piața Mihai Viteazu din Cluj

0 51

Ziua Politiei Romane la Dej (7)

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care un bărbat de 62 de ani ar fi fost agresat în Piaţa Mihai Viteazu din municipiu, precum şi pentru luarea măsurilor ce se impun.

 La data 22 iulie, în jurul orei 14:25, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că în Piaţa Mihai Viteazu din municipiu un bărbat ar fi fost agresat de către un necunoscut.

La faţa locului, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie au identificat un bărbat de 62 de ani, din Cluj-Napoca care a relatat organelor de poliţie faptul că, în jurul orei 12:50,aflându-se în Piaţa Mihai Viteazu, conducătorul unui autoturism l-ar fi lovit cu pumnul în zona capului, fără vreun motiv anume.

În fapt, în timp ce se afla în staţia de autobuze, bărbatul ar fi fost acroşat uşor de o conducătoare auto, motiv pentru care a purtat o discuţie mai aprinsă cu aceasta. Între cei doi, ar fi intervenit un alt conducător auto, care ar fi coborât din autoturism şi l-ar fi  lovit pe bărbat.

Poliţiştii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Cluj-Napoca.

Cei doi au fost conduşi la sediul Secţiei 1 Poliţie pentru lămurirea tuturor celor întâmplate şi luarea măsurilor ce se impun.

În cauză a fost depusă o plângere pentru săvârşirea infracţiunii de ,,lovire sau alte violenţe”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More