Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat arestat pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat (ACTUALIZAT)

0 26

arestat-retinut-catuse

În 06.01.2014, în jurul orei 09:25, Poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, în aceeaşi dimineaţă, în jurul orei 09:15, a avut loc o altercaţie între doi tineri în vârstă de 25, respectiv 26 ani, în curtea unui imobil din comuna Căpuşu Mare, în urma căreia unul dintre tineri a fost lovit în zona capului cu un obiect tăietor-despicător.

La faţa locului, echipa complexă formată din poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, a stabilit că cele sesizate se confirmă, victima fiind transportată la UPU 1 Cluj pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma concluziilor preliminare ale medicului legist, s-a stabilit că tânărul în vârstă de 26 ani necesită pentru vindecare un număr de 45-50 zile de îngrijiri medicale şi că loviturile nu au pus în primejdie viaţa acestuia.

Faţă de tânărul de 25 ani, poliţiştii au dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 20 raportat la art. 174, 175, alin.1, lit. a Cod Penal.

Tânărul a fost reţinut şi prezentat instanţei, pe numele lui fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 29 zile, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Cluj.

ACTUALIZARE:

Alpar, de 26 de ani, nu se trezise încă când agresorul a intrat pe uşă. Şi-a invitat prietenul să stea pe pat, i-a dat si o ţigară dar nimic nu prevestea ce avea să urmeze. ” A venit la mine, la 9 dimineaţă, eu încă eram pe spate în pat. I-am dat o ţigară şi a început să îmi povestească faptul că nu a mai dormit câteva zile. L-am întrebat de ce şi nu mi-a răspus. A zis să mă uit desupra capului, în colţ, că este ceva. Când m-am uitat nu am văzut nimic iar el mi-a dat cu securea în cap şi a fugit. Eu am fugit după el iar la uşa mi-am dat seama că am securea înfiptă în frunte. Mi-am scos-o şi am strigat după ajutor.”

Sandor, fratele victimei, aflat într-o altă încăpere a casei a auzit strigtele fratelui sau şi s-a trezit din somn.

” Eu dormeam când fratele meu striga să prind criminalul că fuge. L-am văzut plin de sânge, era la poartă de la casă. A încercat să fuga după el dar nu l-a prins” a declarat Şandor

În urma concluziilor preliminare ale medicului legist, s-a stabilit că tânărul în vârstă de 26 ani necesită pentru vindecare un număr de 45-50 zile de îngrijiri medicale şi că loviturile nu au pus în primejdie viaţa acestuia, scrie newscluj.wordpress.com

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More