Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat, bănuit de furt, depistat de polițiștii Dejeni

0 32

În urma unei sesizări privind comiterea unui furt din locuință, polițiștii au efectuat verificări și au identificat un bărbat bănuit de comiterea faptei. Totodată, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%.

La data de 11 decembrie a.c., în jurul orei 13:00, Poliția municipiului Dej a fost sesizată cu privire la faptul că, dintr-un imobil din localitatea Cubleșu Someșan, comuna Panticeu, au fost sustrase bunuri de către o persoană necunoscută.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că, prin spargerea unui geam, s-a pătruns în imobil și a fost sustrasă suma de 300 de lei și produse alimentare.

În urma verificărilor, polițiștii au identificat un bărbat, de 62 de ani, din Cubleșu Someșan, bănuit de comiterea faptei. Astfel, a fost recuperat prejudiciul în proporție de circa 90%.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More