Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat cercetat pentru tentativă de OMOR

0 64

amenintat cu cutitul

Poliţiştii clujeni au reţinut 24 de ore un bărbat de 59 de ani, din Cluj-Napoca, pentru tentativă de omor, faptă comisă pe strada Colonia Breaza, din municipiu.

Poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în jurul orei 14:20, un bărbat de 37 de ani, din localitatea Palatca, a fost agresat fizic de către persoane necunoscute, pe strada Colonia Breaza.

Din verificările efectuate de către poliţişti, a reieşit faptul că victima, împreună cu alte persoane, s-a deplasat pe strada Colonia Breaza, din Cluj-Napoca.

În zona în cauză, între acestea şi alte persoane a apărut o stare conflictuală, în urma căreia un bărbat de 59 de ani a lovit cu un cuţit un alt bărbat de 37 de ani, cauzându-i vătămări corporale în zona spatelui. Acesta necesită pentru vindecare circa 25 de zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii, în urma investigaţiilor desfăşurate, au identificat toate persoanele implicate şi continuă verificările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, precum şi pentru extinderea cercetărilor, dacă situaţia de fapt o impune.

Bărbatul de 59 de ani, din Cluj-Napoca, a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii unei tentative la infracţiunea de omor, unitatea de parchet competentă dispunând continuarea cercetărilor faţă de bărbat, în stare de libertate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More