Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Bărbat cu răni grave și sângerare masivă preluat de elicopterul SMURD

0 775

Un bărbat a fost preluat de către elicopterul SMURD. Acesta prezenta răni grave la nivelul picioarelor.

Azi, în jurul orei 11:30, forțele de intervenție ale ISU Bistrița-Năsăud au fost fost alertate prin numărul unic de urgență, 112, asupra faptului că un bărbat ar fi fost prins la nivelul picioarelor sub un utilaj (TAF). Evenimentul a fost localizat pe raza localității Bistrița Bârgaului, în zona Valea Șoimului, o zonă greu accesibilă.

Au fost alocate un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de pompieri cu autospecială de descarcerare și un echipaj Salvamont Bistrița Năsăud. Echipajele de intervenție de la GIS Prundu Bârgaului au ajuns la locul indicat, în jurul orei 12. Aceștia au constatat că bărbatul nu era prins sub utilaj și era conștient.

Victima prezenta fracturi deschise la ambele picioare, cu sângerare masivă. În sprijin a fost alocat și echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud. I s-a acordat primul ajutor și a fost stabilizat, astfel încât să fie predat elicopterului SMURD.

Ulterior victima a fost coborâtă din zona unde a avut loc incidentul cu ajutorul echipajul Salvamont Bistrița Năsăud și transportată la stadionul de fotbal din Prundu Bârgăului, unde a fost predată elicopterului SMURD.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More