Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat, de 37 ani reținut pentru neglijență în serviciu, abuz în serviciu și fals intelectual

0 55

La data 5 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au dispus măsura reținerii pentru 24 ore față de un bărbat, de 37 ani, care în calitate de pădurar și-ar fi îndeplinit în mod defectuos atribuțiile de serviciu.

În urma unor controale efectuate în perioada 7 martie – 11 aprilie a.c., reprezentanții Gărzii Forestiere au constatat existența unui număr de 238 cioate provenite din tăieri ilegale de material lemnos, pe raza comunei Tîrlișua.

În cadrul cercetărilor efectuate a rezultat faptul că în perioada 7 martie-11 aprilie a.c., cel în cauză ar fi comis mai multe infracțiuni de neglijență în serviciu, abuz în serviciu și fals intelectual, cauzând un prejudiciu în valoare de 45 237,1 lei.

Ulterior, la data de 6 iulie a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, care a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More