Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat de 69 de ani cercetat pentru uciderea propriei soții

0 354

Un bărbat din satul Căianu Mic, județul Cluj, este cercetat pentru uciderea propriei sale soții după ce aceasta a fost găsită decedată la domiciliu în data de 23.12.2017. Victima prezenta urme de violență.

Poliția municipiului Cluj – Napoca, Secția 2 Poliție Rurală Apahida, a fost sesizată, la data de 23.12.2017, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 68 ani, din satul Căianu Mic, jud. Cluj, a fost găsită decedată la domiciliu, de către soțul său, în vârstă de 69 de ani. La examinarea cadavrului s-a constatat că acesta prezenta urme de violență, cercetarea penală efectuându-se sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ulterior, având în vedere concluziile preliminare ale necropsiei care au arătat că moartea femeii a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin obstrucția căilor aeriene superioare, cauza a fost preluată de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Cluj, sub directa coordonare a procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, cu accent pe relația dintre victimă și soțul acesteia, precum și pe baza probatoriului administrat, la data de 28.12.2017, procurorul criminalist a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei din ucidere din culpă, în omor. Soţul victimei, suspectat de săvârşirea infracţiunii, a recunoscut parțial fapta comisă. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi  Tribunalului Cluj a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More