Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat decedat după ce un copac s-a prăbușit peste el

0 979

Un bărbat și-a pierdut viața, miercuri dimineața, după un accident forestier în apropiere de Cehu Silvaniei. Victima a fost prinsă sub un copac care s-a prăbușit.

Conform ISU Sălaj, miercuri dimineaţa, echipajul de terapie intensivă mobilă (TIM) a fost solicitat în sprijinul unui echipaj al ambulanţei la un caz medical grav în pădurea din apropierea localităţii Cehu Silvaniei. O persoană a fost implicată într-un accident forestier în care a fost prinsă sub un copac care s-a prăbuşit.

”Echipajele medicale (ale ambulanței și TIM) ajunse rapid la locul solicitării, au găsit victima (un bărbat de circa 54 de ani) care suferise un politraumatism, în stop cardio-respirator. Au fost întreprinse manevrele de resuscitare, în sprijin fiind solicitat și elicopterul SMURD de la Mureş care s-a deplasat imediat la fața locului. Deşi resuscitarea dificilă realizată pe o platformă a durat aproximativ o oră şi echipajele medicale au făcut tot posibilul (inclusiv drenaj toracic) să salveze pacientul, acesta nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More