Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat decedat pe munte. Absurdul situației: salvamontiștii nu l-au putut salva pentru că li s-a pus sechestru pe mașină

0 748

Un bărbat a murit pe munte din cauza unui infarct. Salvamontiștii nu au reușit să ajungă la el din cauză că mașinile le sunt sechestrate de Composesoratul Borșa.

O situație parcă preluată dintr-o piesă de teatru absurd a avut loc ieri de dimineață la Borșa, județul Maramureș. Un turist a murit pe munte în urma unui atac de cord, chiar în timp ce salvamontiștii se chinuiau să ajungă la el pentru a-i da primul ajutor. Chiar dacă într-un final salvatorii au ajuns la acesta, totul a fost prea târziu.

Problema principală este, după cum prezintă de altfel și cei de la eMaramureș, Composesoratul Borșa. Această regretabilă situație ar fi fost creată de faptul că mașinile salvamontiștilor au fost puse sub sechestru joi, 18 iulie 2019, de către executorul judecătoresc în dosarul în care Composesoratul Borșa solicită retrocedarea a 17.000 de hectare de pădure.

În acest mod, salvamontiștii au încercat să ajungă la victimă cu o mașină mult mai veche, ce urma să fie casată, însă autovehiculul a cedat în drum. Salvatorii au luat-o repede la pas doar că această întârziere, provocată de o luptă de orgolii, a fost până la urmă fatală.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More