Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat decedat în urma unui incendiu violent – FOTO

0 308

Un bărbat, de aproximativ 45 de ani, și-a pierdut tragic viața în urma unui incendiu care i-a mistuit anexa casei.

Un incendiu a fost localizat azi, 02 martie, în localitatea Mureșenii Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud. Din păcate un bărbat, în vârstă de 44 de ani, și-a pierdut viața.

Conform ultimelor informații, focul a distrus o suprafață de aproximativ 170 – 180 mp, șura, grajdul și anexa. La locul evenimentului s-au prezentat 4 echipaje de stingere cu autospeciale de intervenţie.

Din cauza drumului acoperit cu gheață și zăpadă autospecialele au putut ajunge doar la aproximativ 200 – 300 de metri de locul incendiului și din această cauză a fost nevoie de un dispozitiv de furtune pentru a interveni cu apă.

În casa amplasată în apropierea anexelor afectate, echipajele au descoperit un bărbat, în jurul vârstei de 45 de ani, decedat. Decesul a fost declarat de echipajul de terapie intensivă SMURD.

Pompierii militari, de la Garda de Interventie Prundu Bârgăului, respectiv Detaşamentul de Pompieri Bistrița, au acționat pentru localizarea incendiului și pentru a împiedica extinderea acestuia la casa în care a fost găsit bărbatul căci imobilele erau amplasate la distanta mică unul faţă de celălalt.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More