Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Apahida, prins beat la volan. Alt șofer, din Unguraș, prins cu nereguli la Dej

0 51

La data de 20 noiembrie, ora 02:00, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au depistat, în trafic, un conducător auto, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și căruia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Bărbatul de 36 ani, din comuna Apahida, a fost identificat de către poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada Semenicului, din municipiul Cluj-Napoca.

Totodată, polițiștii au stabilit că, celui în cauză, exercitarea dreptului de a conduce un vehicul i-a fost suspendată.

Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

În aceeași zi, în jurul orei 09:40, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Dej au identificat un bărbat, care conducea un autovehicul neînmatriculat, pe raza municipiului Dej.

Bărbatul de 37 de ani, din comuna Unguraș, a fost depistat în timp ce conducea din direcția Pieței 22 Decembrie înspre strada Baia Mare, un autoturism a cărui autorizație provizorie de circulație era expirată.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Șoferi beți, depistați în trafic în județul Cluj

La data de 20 noiembrie a.c., ora 01:20, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au depistat, în trafic, un conducător auto, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul de 62 ani, din Cluj-Napoca, a fost identificat de către poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada Eugen Ionescu, din municipiu.

La data de 20 noiembrie a.c., ora 23:15, poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au depistat, în trafic, un conducător auto, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul de 47 ani, din comuna Apahida, a fost identificat de către poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe DN1C E576, pe raza localității Apahida.

La data de 20 noiembrie a.c., ora 19:15, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca –Secția 4 Poliție au depistat, în trafic, un conducător auto, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul de 44 ani, din Slovenia, a fost identificat de către poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada Izlazului, din municipiul Cluj-Napoca.

La data de 21 noiembrie a.c., ora 01:19, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au depistat, în trafic, un conducător auto, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Tânărul de 20 ani, din comuna Ceanu Mare, a fost identificat de către poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Florești, în afara localității.

La data de 20 noiembrie a.c., ora 23:14, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au depistat un conducător auto, aflat sub influența alcoolului, în urma provocării unui accident rutier soldat cu pagube materiale.

Tânărul de 19 ani, din Cluj-Napoca, a fost identificat de către poliţişti pe strada Câmpina, din Cluj-Napoca, unde ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de beton.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În cauze, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More