Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Chiuiești cercetat pentru braconaj cinegetic

1 101

La data de 27.09.2016, polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de braconaj.

La data menționată, pe timp de noapte, un bărbat, de 37 de ani, din comuna Chiuești, a fost surprins pe fondul de vânătoare Strâmbu, de pe raza satului Măgoaja, având asupra sa o armă de vânătoare, de către paznicul fondului cinegetic.

Polițiștii sesizați cu aceste aspecte, s-au deplasat la fața locului, iar în urma controlului autovehiculului persoanei în cauză au găsit o armă de vânătoare, un cartuş cu alice de 3,5 mm, două lanterne şi acumulatorii aferenți.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul era posesor de permis de armă, însă nu avea asupra sa autorizaţie de vânătoare și nu era membru de vânătoare al fondului cinegetic.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic (Legea nr. 407/2006).

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Andreea spune

    Se zice Chiuiesti!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More