Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Cluj, reținut la graniță

0 2.740

Un bărbat, domiciliat pe raza județului Cluj, a fost depistat transportând țigări în valoare de peste 29.000 de lei.

La nivelul Sectorului PF Vișeu de Sus, jud. Maramureș, s-a declanșat, în data de 01 aprilie a.c., în jurul orei 13.30, o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări.

Astfel, un echipaj mobil al poliției de frontieră a depistat, în trafic, pe raza localității Moisei, jud. Maramureș, un autoturism marca Volkswagen Passat, condus de către cetățeanul român T. Călin, în vârstă de 50 de ani, domiciliat pe raza jud. Cluj.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, în  portbagaj, au fost descoperite mai multe colete cu țigări, marfă pentru care bărbatul nu au putut prezenta niciun document de proveniență.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor, iar în urma inventarierii țigărilor descoperite a rezultat cantitatea de 2.500 de pachete cu țigări, marca Marble, de proveniență ucraineană, în valoare de 29.250 lei. Totodată, pe timpul cercetărilor, s-a mai constatat că bărbatul avea permisul de conducere anulat.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și conducerea unui vehicul cu permis de conducere anulat, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

De asemenea, autoturismul în valoare de 2.200 lei, folosit la transportul țigărilor a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More