Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Dej accidentat de propria mașină

0 43

La data de 2 august, în jurul orei 10:20, un conducător auto, în vârstă de 49 de ani, din Dej, a oprit autovehiculul pe strada Nicolae Iorga, din Dej, în rampă, după care a coborât din autovehicul fără a-l asigura corespunzător cu frâna de motor.

În aceste condiții, autovehiculul s-a pus în mișcare cu spatele, moment în care conducătorul auto a încercat să se urce la volan. Astfel, acesta a fost acroșat și proiectat pe carosabil, autovehiculul trecând peste un membru inferior al acestuia.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la unitatea medicală pentru îngrijiri, și avarierea autovehiculului care s-a oprit în peretele unui imobil din zonă.

Pentru evitarea unor asemenea incidente, nu uitați să introduceți maneta de viteze într-o treaptă inferioară şi să acţionați frâna de ajutor (frâna de mână), în momentul în care părăsiți autovehiculul!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More