Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Dej arestat preventiv după ce a furat o mașină și a provocat un accident cu ea

0 27

Ziua Politiei Romane la Dej (7)

La data de 25 aprilie, poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Poliţia municipiului Dej, au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 28 de ani, bănuit de sustragerea unui autovehicul.

În fapt, la data de 24 aprilie, un bărbat de 36 de ani, din Dej, a sesizat Poliţia cu privire la faptul că în noaptea de 23/24 aprilie, i-ar fi fost sustras autoturismul parcat pe raza comunei Bobâlna, judeţul Cluj.

Având în vedere sesizarea proprietarului autovehiculului, poliţiştii au depistat autoturismul în cauză, avariat şi abandonat, pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Dej.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, a fost identificată persoana bănuită de sustragerea autovehiculului, ca fiind un bărbat de 28 de ani, din municipiul Dej.

Acesta este cercetat de către poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de furt în scop de folosinţă în timpul nopţii, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

De asemenea, bărbatul este cercetat de poliţişti şi pentru săvârşirea anterioară a unor infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, respectiv pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi ,conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, fapte prevăzute de Codul Penal.

În cauză, sub coordonarea unităţii de parchet competente, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti.

Totodată, instanţa a luat măsura arestării preventive a acestuia, pentru 30 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More