Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Dej, transportat cu ambulanța SMURD la spital după ce a căzut pe scările Bisericii Franciscane – VIDEO

0 105

Un echipaj SMURD al Detașamentului de Pompieri Dej a fost solicitat miercuri la amiază să intervină la un incident ce a avut loc în incinta Bisericii Franciscane ”Sfântul Anton de Padova”, unde un bărbat s-a rănit grav după ce a căzut pe scări.

Potrivit martorilor, bărbatul, un pensionar din Dej, aflat în stare avansată de ebrietate, ar fi căzut inițial pe trotuarul din fața intrării spre biserica și mănăstirea franciscană. Câțiva trecători l-au ridicat pe bărbat de pe trotuar și l-au așezat pe o bancă din apropiere, însă pensionarul n-a avut stare și n-a vrut să stea locului.

Acesta s-a ridicat de pe bancă și a intrat tot clătinându-se prin gangul ce duce la Biserica Franciscană ”Sfântul Anton de Padova”. Odată ajuns aici, bărbatul s-a dezechilibrat și s-a prăbușit pe scările ce duc spre subsolul clădirii. Grav rănit în urma căzăturii, bărbatul nu s-a mai putut ridica de jos.

”Tot e plin de sânge. S-a lovit la mâini și la cap, la față, mai mult. Tot e sânge pe față și pe mâini. De abia se putea ține pe picioare, dar s-a dus de pe trotuar până acolo. Nu știu pentru ce, ce căuta acolo”, ne-a declarat unul dintre martorii care au urmărit pățania pensionarului.

Cei care au văzut ce a pățit acesta au sunat imediat la 112. Intervenția paramedicilor a fost îngreunată de o mașină parcată pe loc interzis, chiar în fața intrării în gang. Abia după câteva minute șoferul vinovat de parcarea ”ca un bou” și-a retras mașina de acolo pentru a permite ambulanței SMURD să pătrundă până la omul rănit.

Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului, primind între timp și o ceartă pe cinste de la fiica lui pentru ”isprava reușită”, după care a fost transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More