Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Gherla cercetat pentru fals în declarații și uz de fals

0 33

politiaArhiva

Poliţiştii clujeni cercetează un bărbat, de 33 de ani, pentru fals în declaraţii şi uz de fals. Acesta este bănuit că a prezentat autorităţilor documente false în vederea preschimbării unui permis de conducere.

În fapt, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, s-a stabilit că bărbatul de 33 de ani ar fi prezentat documente false lucrătorilor din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Inmatriculare a Vehiculelor Cluj.

Acesta a solicitat preschimbarea unui permis de conducere emis de autorităţile maghiare, depunând la dosarul necesar acestei operaţiuni o declaraţie notarială falsă, care atesta autenticitatea permisului, precum şi faptul că nu i-a fost suspendat sau anulat dreptul de a conduce vehicule.

În urma verificărilor desfăşurate de poliţişti a rezultat că bărbatul nu figurează cu permis de conducere emis de către autorităţile maghiare, iar permisul de conducere cu seria indicată este eliberat pentru o altă persoană.

Faţă de bărbatul de 33 de ani, din Gherla, s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor de fals în declaraţii şi uz de fals, fapte prevăzute de Codul penal.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.