Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Gherla cercetat pentru fals în declarații și uz de fals

0 57

politiaArhiva

Poliţiştii clujeni cercetează un bărbat, de 33 de ani, pentru fals în declaraţii şi uz de fals. Acesta este bănuit că a prezentat autorităţilor documente false în vederea preschimbării unui permis de conducere.

În fapt, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, s-a stabilit că bărbatul de 33 de ani ar fi prezentat documente false lucrătorilor din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Inmatriculare a Vehiculelor Cluj.

Acesta a solicitat preschimbarea unui permis de conducere emis de autorităţile maghiare, depunând la dosarul necesar acestei operaţiuni o declaraţie notarială falsă, care atesta autenticitatea permisului, precum şi faptul că nu i-a fost suspendat sau anulat dreptul de a conduce vehicule.

În urma verificărilor desfăşurate de poliţişti a rezultat că bărbatul nu figurează cu permis de conducere emis de către autorităţile maghiare, iar permisul de conducere cu seria indicată este eliberat pentru o altă persoană.

Faţă de bărbatul de 33 de ani, din Gherla, s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor de fals în declaraţii şi uz de fals, fapte prevăzute de Codul penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More