Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Gherla cercetat pentru furt calificat și incendiere

0 42

someseanul-pompieri gherla incendiu-1

Poliţiştii clujeni au identificat un bărbat, bănuit de sustragerea mai multor bunuri din cabane, din Mintiu Gherlii şi de incendierea unei anexe în care ar fi pătruns fără drept.

La data de 21 aprilie, în urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla a fost identificat un bărbat, de 30 de ani, din Gherla, bănuit de comiterea mai multor furturi.

Din investigaţii a reieşit că, în perioada 30.03/1.04.2015, pe timp de noapte, persoana în cauză ar fi pătruns, fără drept, în două cabane de agrement, precum şi într-o anexă a uneia dintre acestea. Din imobilele situate în Mintiu Gherlii ar fi sustras aparate electronice, unelte electrice (maşină de găurit, flex, decupir, etc.), cauzând un prejudiciu total de circa 2.100 lei.

Din cercetări a reieşit că anexa de vară a uneia dintre cabane ar fi fost incendiată de către bărbat, după însuşirea ilicită a uneltelor electrice, cauzând astfel un prejudiciu de circa 15.000 de lei părţii vătămate.

După identificarea persoanei implicate, poliţiştii au recuperat bunurile sustrase, acestea fiind restituite părţilor păgubite.

Bărbatul este cercetat de către poliţişti, sub coordonarea unităţii de parchet competente, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, fapte prevăzute de Codul penal.

Foto: Arhiva Someseanul.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More