Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Jucu prins în flagrant în timp ce încerca să vândă mercur

0 30
Foto:Arhiva Someseanul.ro
Foto:Arhiva Someseanul.ro

Poliţiştii clujeni au organizat o acţiune de surprindere în flagrant delict a unui bărbat care ar fi comercializat 1,4 kg de mercur şi îl cercetează pentru trafic de substanţe toxice.

La data de 4 iunie , poliţiştii clujeni au surprins, în flagrant delict, un bărbat, de 46 de ani, din comuna Jucu, bănuit de comiterea infracţiunii de trafic de produse sau substanţe toxice.

În urma investigaţiilor, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Secţiei 2 Poliţie au organizat o acţiune pentru depistarea în flagrant delict a unei activităţi comerciale ilicite cu substanţe interzise.

Persoana vizată ar fi încercat să comercializeze într-o piaţă, de pe raza cartierului Mărăşti, aproximativ 1,4 kilograme de mercur contra sumei de 1.000 de lei.

Din cercetările efectuate a reieşit că bărbatul ar fi găsit substanţa într-o pubelă de gunoi din apropierea unui complex comercial, unde acesta îşi desfăşura activitatea ca angajat al unei firme care prestează servicii de curăţenie.

Investigaţiile continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More