Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Bărbat din Lechința, reținut pentru spălare de bani. Vindea haine și cosmetice contrafăcute

0 73

parfumuri contrafacute

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniţi de cei din cadrul Biroului Rutier, au depistat miercuri, 27 mai, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Lechinţa, în timp ce transporta cu un autoturism pe DN 17, la ieşirea din municipiul Bistriţa, 791 de articole de îmbrăcăminte şi produse cosmetice, ce poartă inscripţii şi denumiri aparţinând unor mărci înregistrate şi protejate.

În urma verificărilor efectuate într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, a rezultat faptul că bunurile respective ar fi fost deţinute în vederea comercializării acestora la valori mult diminuate faţă de produsele originale, suspectul neputând prezenta documente de provenienţă sau de însoţire a mărfii.

În baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Bistriţa-Năsăud, s-a procedat la efectuarea a două percheziţii domiciliare la domiciliul bărbatului şi la imobilul unde acesta locuieşte fără forme legale, în urma cărora au mai fost identificate 55 de produse susceptibil a fi contrafăcute.

Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,Punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare” şi ,,Spălare de bani”, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale-I.G.P.R.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More