Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Mica, prins transportând lemne fără acte de proveniență

0 54

autotractor lemne

Polițiștii bistrițeni au desfășurat la finalul săptămânii trecute o acțiune pe linia transportului de material lemnos. Printre cei prinși de polițiști transportând lemn fără acte de proveniență s-a aflat și un bărbat din Mica.

La data de 20 februarie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Branişte au depistat un bărbat, de 44 de ani, din comuna Mica, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autovehicul, încărcat cu material lemnos, fără a avea asupra sa documente de provenienţă.

La aceeași dată, pe DJ 172, pe raza localităţii Cociu, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean au depistat, în trafic, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Parva, care transporta material lemnos cu un autoturism, fără a deţine aviz de însoţire.

Totodată, un tânăr, de 25 de ani, din localitatea Ibăneşti, judeţul Mureş, a fost depistat de poliţiştii Postului de Poliţie Matei în timp ce transporta material lemnos, cu un autoturism, fără aviz de însoţire al mărfii.

Cei trei conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, fiecare, iar cantitatea de material lemnos, în valoare totală de aproximativ 630,56 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More