Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Mica, prins transportând lemne fără acte la Braniștea

0 34

Poliţiştii bistriţeni, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud şi cu specialişti silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au desfăşurat luni o acţiune, pe linia controlului circulaţiei şi provenienţei materialului lemnos. În urma acestei acţiuni au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.000 de lei, şi au fost ridicaţi în vederea confiscării 37,58 mc de material lemnos, în valoare de 14.000 de lei.

Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Mica, judeţul Cluj, a fost depistat ieri de polițiști în timp ce transporta cu un atelaj hipo, 0,83 mc de material lemnos, fără a deţine documentele legale de provenienţă şi transport pentru materialul lemnos transportat.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat.

La aceeaşi dată, pe raza localităţii Rebrişoara a fost depistat, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Parva, in timp ce transporta cu un autovehicul 1,3 mc de material lemnos fără a deţine documentele legale de provenienţă şi de însoţire a materialului lemnos. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de 120 de lei a fost ridicat în vederea confiscării.

De asemenea, pe raza oraşului Năsăud, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat, de 38 de ani, care transporta cu o autoutilitară 6,53 mc de material lemnos, fără a avea avizul de însoţire pentru acesta. Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional.

Tot în cursul zilei de 02 noiembrie, poliţiştii bistriţeni au acţionat pe Valea Bârgăului, pe linia respectării legislaţiei silvice şi au ridicat în vederea confiscării 2,5 mc de material lemnos, în valoare de 1.400 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More