Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Mureș prins pe Autostrada Transilvania cu 215 km/h

0 37

autostrada transolvania

În cursul acestei zile, polițiștii au depistat un bărbat în timp ce conducea cu 215 km/h pe Autostrada Transilvania. Acesta a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere.

În jurul orei 11.45, poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania au depistat un bărbat, de 33 de ani, din județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 215 km/h. Acesta a fost depistat la km. 15+500 m, pe sensul de mers Gilău – Câmpia Turzii

Conform legislaţiei în vigoare, a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 810 lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile. 


Pentru asigurarea fluenţei traficului rutier şi prevenirea evenimentelor rutiere, în perioada 15 – 17 august, sub coordonarea Direcţiei Rutiere – I.G.P.R., 1.895 de poliţişti rutieri acţionează, în medie, zilnic, cu 605 de autospeciale, pe toate tronsoanele de drumuri, în special pe Autostrada Soarelui (A2), pe DN1 şi pe cele care conduc spre alte localități în care vor fi organizate manifestări publice. 

Poliţiştii de la structurile de poliţie rutieră acţionează pe 340 tronsoane de drumuri naţionale şi autostrăzi şi utilizează echipamentele video de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, instalate pe 420 de autospeciale.

Poliţiştii rutieri sunt sprijiniţi în activităţile întreprinse şi de elicoptere aparţinând Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul M.A.I., care monitorizează traficul rutier pe arterele care converg către principalele zone turistice din ţară, în special pe DN1 și pe autostrăzi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More