Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Reteag, căutat internațional pentru furt, arestat

0 143

Un bărbat din Reteag, căutat pentru furt de către autoritățile din Italia, a fost arestat de polițiștii bistrițeni.

La data de 17 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat un bărbat, de 34 de ani, din Reteag, care era urmărit internațional.

Pe numele acestuia, transmit cei de la IPJ Bistrița-Năsăud, autoritățile din Italia au emis un mandat european de arestare, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni și furt calificat.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Acesta a fost prezentat Curții de Apel Cluj, care a emis un mandat de arestare pe o perioadă de 15 de zile, începând cu data de 17.10.2019, iar bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More