Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Reteag, dat în urmărire internațională, a fost condamnat pentru sclavie

0 908

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, este condamnata la peste 5 ani de închisoare pentru sclavie. Pe numele lui s-a emis un mandat european de arestare.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat ieri, 22 octombrie, un bărbat, de 45 ani, din Reteag, dat în urmărire internațională. Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, fiind condamnat la executarea unei pedepse de 5 ani și 4 luni închisoare pentru comiterea  infracțiunii de sclavie.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Curţii de Apel Cluj, în vederea luării măsurilor legale.

În prezent acesta se află încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistriţa-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More