Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Reteag pus după gratii pentru furt

0 52

Doi bărbați din Bistrița-Năsăud au fost puși după gratii. Unul este condamnat pentru furt, altul pentru că a condus băut.

Doi bărbați, dintre care unul din localitatea Reteag, județul Bistrița-Năsăud, au fost puși după gratii, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Astfel, la data de 11 octombrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Curtea de Apel Cluj, împotriva unui bărbat de 32 de ani, din Reteag. Acesta a fost condamnat la 1 an, 8 luni și 19 zile închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt și a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița.

Totodată, la aceeași dată, a fost pus în aplicare un alt mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Năsăud, împotriva unui tânăr de 24 ani, din localitatea Rebra.

Tânărul a fost condamnat la 1 an și 3 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice și a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More