Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Suceagu, comuna Baciu, dispărut de acasă. Este jurnalist la TVR Cluj. L-ați văzut?

0 461

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitatea Suceagu, comuna Baciu, judeţul Cluj, a plecat de la domiciliu, din data de 15 iulie a.c., şi nu a mai revenit.
Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 15 iulie a.c., BARDOCZ SANDOR, de 54 de ani, a părăsit locuinţa din Suceagu, plecând într-o direcţie necunoscută.

Semnalmentele persoanei dispărute :

SEMNALMENTE – înălţime 1,75-1,80 m, greutate 75 kg, constituţie atletică, faţa ovală, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt;

ÎMBRĂCĂMINTE – la data plecării, purta un tricou, pantaloni de culoare bej, pantofi de culoare maro;

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Bardocz Sándor

Este alături de TVR Cluj inca de la reînfiinţare, în 1990. A urcat toate treptele ierarhiei instituţionale, începând cu statutul de colaborator extern, trecând prin funcţia de reporter, redactor şi redactor şef.

În prezent este jurnalist senior. Responsabilităţile sale editoriale cuprind actualităţile şi în special politica. Moderează emisiunea “Observator transilvan” şi emisiunea “Masă rezervată”.

De-a lungul anilor a luat numeroase premii în ţară şi străinătate. Îşi aminteşte cu plăcere de premiul festivalului “Reporter fără frontiere” din Ungaria pentru reportajul “Zsiga” despre viaţa unui tânăr de etnie romă. În ţară a obţinut mai multe premii cu documentarul “Ziua răzbunării” şi “Ultimul drum al lui Dobai Illyes” la festivalul “Nişte ţărani” de la Slătioara şi la festivalul international de documentare de la Bacău.

Jurnalist muzicolog cu rubrică permanentă în săptămanalul regional “Erdely Naplo”, Bardocz Sándor  a trecut, de asemenea,  prin studiourile Radio Cluj cu rubrici de politică, istorie şi folclor în programele în limba maghiară. Bardocz Sándor nutreşte pentru jurnalismul de televiziune aceeaşi pasiune ca la început: “Deşi istoric şi filosof ca pregătire, m-a atras televiziunea pentru ca sunt interesat de miscarile sociale, de evenimentele contemporane. Această atracţie a rămas vie şi o dedic în întregime telespectatorilor TVR Cluj”.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More