Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Târlişua, reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni

0 51

La data de 04 octombrie, fiind în continuarea cercetărilor într-o cauză penală aflată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, poliţiştii bistriţeni au depistat un bărbat de 32 de ani, din Tîrlişua, bănuit de contrabandă cu ţigarete.

În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada anilor 2013-2014, ar fi achiziţionat, deţinut şi comercializat ţigarete de contrabandă, supuse marcării, în afara antrepozitului fiscal, fără documente legale de provenienţă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 17.600 de lei.

De asemenea, în cursul lunii noiembrie 2009, bărbatul este bănuit că ar fi prezentat la administraţia locală, unde domiciliază, un document neadevărat prin care a reuşit să inducă în eroare funcţionarii administraţiei locale, obţinând astfel sume de bani necuvenite, în cuantum de 14.400 de lei.

Faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de „ Contrabandă ”, „ Înşelaciune”, „ Fals în declaraţii ” şi „ Uz de fals”, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More