Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Turda, plecat în Italia, dat dispărut din martie 2017

0 150

Polițiștii sunt în alertă căci un bărbat, de 48 de ani, din Turda, judeţul Cluj, care locuiește în Italia, nu a mai luat legătura cu familia din cursul lunii martie 2017.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că HĂDĂREAN ADRIAN-GABRIEL, de 48 de ani, din Turda, a plecat la muncă în Italia, în cursul anului 2003, stabilindu-se în localitatea Ladispoli, situată în apropiere de Roma. În anul 2006 a fost ultima dată în România la locuința părinților, în municipiul Turda.

Obișnuia ca o dată la trei luni, uneori și la șase luni să işi sune mama, dar din luna martie 2017 nu a mai sunat și nu a mai luat legătura în vreun fel cu familia. Semnalmentele acestuia sunt: înălțime 1,70 m, greutate 55-60 kg, constituție astenică, fața ovală, ochi căprui, păr negru.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!


Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More