Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Ucraina prins de polițiștii dejeni cu țigări de contrabandă – VIDEO

0 46

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat în flagrant delict un bărbat, de 44 de ani, din Ucraina, care transporta ţigări de contrabandă.

Aproape 400.000 de ţigarete, în valoare de circa 200.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

La data de 31 august, în jurul orei 11:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au depistat în flagrant delict, pe strada Vâlcele, din Dej, un bărbat care transporta cu un autovehicul ţigarete de provenienţă extracomunitară.
Aproape 400.000 de ţigarete, în valoare de circa 200.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuarea cercetărilor, iar autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul unităţii de poliţie.

De asemenea, 600 dolari, 107 lei şi 157 grivne, bani găsiţi asupra bărbatului, au fost ridicaţi.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More