Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Urișor, cercetat penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor

0 1.266

Un bărbat din localitatea clujeană Urișor s-a ales cu dosar penal după ce a încălcat legislația și a ieșit din izolarea impusă de autoritățile publice.

Mai exact, bărbatul ar fi încălcat măsura autoizolării la domiciliu pentru o perioadă de două săptămâni, ieșind din casă pentru a merge în vizită la vecini.

”Vă informăm că la data de 18 aprilie 2020 s-a înregistrat dosarul penal cu nr. 320/P/2020 privind pe numitul B. R. G., domiciliat în comuna Cășeiu, sat Urișor, județul Cluj, sub aspectul comiterii infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, prevăzută de art. 352 al. 2 Cod Penal, constând în aceea că, la data de 18 aprilie 2020, nu a respectat măsura izolării la domiciliu, dispusă față de acesta la data de 15 aprilie 2020 pentru o perioadă de 14 zile, în sensul în care s-a deplasat la imobilul cu nr. * din aceeași localitate”, precizează anchetatorii într-un comuniat de presă.

”Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de Procedură Penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, precum și a prezumției de nevinovăție”, se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, semnat de prim-procuror Chișu Bogdan Călin.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More