Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat din Urișor plecat în Italia, dat dispărut de familie

0 93

Un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Urişor, judeţul Cluj, plecat voluntar de la domiciliu în Italia, nu a mai luat legătura cu familia din cursul lunii februarie a.c. şi nici nu a putut fi contactat, fiind anunţate organele de poliţie.

Un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Urişor, judeţul Cluj, plecat voluntar de la domiciliu în Italia, nu a mai luat legătura cu familia din cursul lunii februarie a.c. şi nici nu a putut fi contactat, fiind anunţate organele de poliţie.Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că BERCEA ANDREI, de 37 de ani, din Urişor, judeţul Cluj, a plecat la muncă în Italia în cursul anului 2016, acesta nemaiputând fi contactat de către familie din luna februarie 2017.

Semnalmentele persoanei dispărute :

SEMNALMENTE – înălţime 1,58-1,60 m, greutate 55-58 kg, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr negru.

SEMNE PARTICULARE: o cicatrice pe coapsa piciorului drept, în urma unei intervenţii chirurgicale.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit
numărul unic de urgenţă 112!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More