Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat dispărut din Cluj-Napoca. Dacă l-ați văzut sunați la 112

0 134

Un bărbat în vârstă de 66 ani, din Cluj-Napoca, a plecat de la domiciliu în data de 13 decembrie, însă nu s-a mai întors.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 13 decembrie,  FLOREA AUREL, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Acesta prezintă următoarele semnalmente: înălţime aproximativ 1.60 m, greutate aproximativ 60 kg, talie medie, constituţie fizică – slab, faţă ovală, ochi căprui, nas turtit, buze subțiri, bărbie ascuțită, ten deschis, păr grizonat.

Foto: Florea Aurel

La momentul plecării acesta era îmbrăcat cu un hanorac de culoare albastru deschis, pantaloni de stofă de culoare închisă, încălțăminte sport de culoare deschisă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbatul plecat voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More