Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat găsit mort în Munții Maramureșului. Salvamontiștii au ajuns prea târziu la el

0 839

Un bărbat de 66 de ani din Maramureș și-a dat ultima suflare în Munții Maramureșului. Salvamontiștii care au ajuns la el nu l-au mai putut salva.

Cea care a făcut groaznica descoperire a fost chiar soția bărbatului. Femeia era îngrijorată că soțul plecase de acasă, din ,localitatea Vișeu de Jos, de mai multe ore, fără să mai dea vreun semn de viață. A pornit în căutarea acestuia și l-a găsit căzut pe un versant, într-o zonă greu accesibilă.

A sunat imediat la numărul unic de urgență 112, astfel că la fața locului și-au făcut apariția și salvamontiștii. Aceștia nu au mai avut ce să facă pentru a-l salva pe bărbat, care nu mai avea puls, astfel că au declarat decesul.

Din câte se pare, bărbatul suferise un infarct și s-a prăbușit pe versantul muntelui. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la medicină legală, unde va fi stabilită cu exactitate și cauza decesului.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More