Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Bărbat găsit mort într-un șanț. Și-a rezemat bicicleta de un podeț și a căzut în apă

0 100

De o descoperire macabră au avut parte miercuri dimineața câțiva muncitori din satul Tihău. Aceștia au găsit cadavrul unui bărbat, căzut într-un șanț de pe marginea drumului.

Potrivit graiulsalajului.ro, bărbatul în vârstă de 67 de ani se deplasa cu bicicleta spre satul Ciocmani, unde avea domiciliul. La un moment dat, se pare că s-a oprit pe marginea drumului să se odihnească, și-a rezemat bicicleta de capătul de pod și, din motive încă necunoscute, a căzut în șanțul plin de apă.

Doar după o zi și o noapte muncitorii care lucrau la un punct electric din apropiere, văzând bicicleta rezemată de capătul de pod de atâta vreme, au mers să vadă care este situația, găsindu-l pe bărbat mort în șanț.

Muncitorii au alertat autoritățile, care s-au deplasat imediat la fața locului.

”Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină pentru a scoate o persoană căzută într-un şanţ cu apă de lângă o şosea (DN 1 H) de pe raza localităţii Tihău. Pompierii au scos persoana (un bărbat), însă din nefericire, aceasta era decedată”, precizează un comunicat al ISU Sălaj.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă, pentru stabilirea cauzei decesului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More