Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat încătușat de forțele Serviciului de Acțiuni Speciale

0 272

Cu ajutorul unui cetățean și a unui echipaj al Serviciului de Acțiuni Speciale, un bărbat, de 27 de ani, a fost încătușat și reținut 24 de ore.

Un cetăţean a reclamat, ieri după-amiază la ora 16.10, prin apelul de urgenţă 112, faptul că un bărbat a furat un telefon mobil din buzunarul unei femei, într-un mijloc de transport în comun de pe raza municipiului Baia Mare. În staţia „Valea Cerbului” autorul furtului a coborât din autobuz, dar a fost urmărit de bărbatul care a alertat forțele de ordine.

În acest timp, un echipaj al Serviciului de Acţiuni Speciale, care se întorcea din misiune, a auzit sesizarea prin staţie şi, constatând că se află în apropierea locului faptei, a hotărât să se deplaseze la faţa locului.

Poliţiştii s-au întâlnit cu reclamantul care le-a indicat persoana pe care o urmărea. Persoana în cauză se deplasa pe strada Corbului, pe calea ferată, spre strada Vasile Lucaciu. Bănuitul a fost interceptat şi încătuşat în zona spălătoriei de pe strada Vasile Lucaciu, iar asupra lui s-a găsit telefonul mobil care ulterior a fost identificat de persoana vătămată ca fiind cel furat.

Luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale au condus bănuitul la sediul Poliţiei municipiului Baia Mare, unde a fost identificat în persoana unui băimărean de 27 de ani. În urma extinderii cercetărilor s-a constatat că acesta este bănuit şi de comiterea unui furt din locuinţă comis în noaptea de 20/21 martie a.c.

S-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More