Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat înecat în Balta de pe strada Fragilor din Dej – FOTO/VIDEO

0 131

Un apel la 112 a anunțat în urmă cu puțin timp faptul că o persoană s-ar fi înecat în balta de pe strada Fragilor din Dej.

La fața locului s-au deplasat imediat pompierii dejeni cu un echipaj de descarcerare, polițiștii și un echipaj al Serviciului de Ambulanță. Din primele informații reiese faptul că ar fi vorba de un bărbat e 67 de ani din Dej, care ar fi fost găsit plutind cu fața în jos, la doar doi metri de mal.

Pompierii ajunși la fața locului l-au tras imediat la mal pe acesta, predându-l la echipajului medical, care nu a putut face altceva decât să constate decesul.

Potrivit martorilor, bărbatul și-ar fi petrecut după-amiaza la un pahar de vorbă la barul ”Broasca verde” din apropiere. Un prieten de pahar s-a despărțit de acesta, lăsându-l în bune condiții. Acesta povestește că bărbatul și-ar fi pregătit un loc pentru a pescui pe malul lacului, însă nu știe cum acesta a ajuns în apă.

Se poate ca acestuia să i se fi făcut rău și să fi căzut în apă după ce și-a pierdut cunoștința. Este puțin probabil ca victima să se fi aruncat de bunăvoie în apă, spune prietenul acestuia, bărbatul nefiind cunoscut cu probleme care să-l fi determinat să se sinucidă. Oricum, în zona respectivă apa nu este foarte adâncă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More